Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
... känner mig färdig att ge upp.


MINNETS FADDA SMÄRTA

inte bara skriva om kärlek och tjafs och slafs
hjärta och smärta och sån skit

livet är hårt som granit och
besvikelser löser av sorger
som dagskiftet, natten
och jag är förbannat trött
har ont ända in i själen

jag lär mig aldrig
livet nöter mig
så benknotorna gnisslar

en sömnlös vålnad
skakande, irrande utan mening
min blick ett ginungagap
ändå så matt
min trötta själ ser bara
minnets fadda smärta




Fri vers av BitterSweet
Läst 433 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-08-15 08:20



Bookmark and Share


  Ronny Berk
om livs vara du formulerar känslor... känslor av uppgivenheter... men mellan raderna läser jag ... ja...
2007-08-15
  > Nästa text
< Föregående

BitterSweet
BitterSweet