Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om att göra något svårt någon dag...


Ge mig sol i mitt inre

Snabba andetag
nervositet som drar en i fingertopparna
ängslan som smakar sur grädde i munnen
tankar som ekar och återupprepas

Ögonen flackar
undrar om någon ser

det jag försöker dölja så väl
i urtvättade tunikor och gummistövlar
i ett dåligt väder
finns ju inga dåliga kläder

bara dåliga samveten och
ursäkter för att vara här idag

En dag som är gammal i morgon

nu är rädslan bultande huvudvärk
oron hamrande hjärtslag som lämnar blåmärken på mitt bröst

skrikande demoner som jagar
i mitt huvud
bland mina tankar
försöker jag döda er alla

Det är dränkta gator av regn
önskar jag tagit ett paraply

bara för att slippa dåliga kläder i ett dåligt samvete

så önskar jag det vore sol i dag...





Fri vers av Tildus
Läst 496 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-08-17 12:20



Bookmark and Share


  systra
Du kära
Tildus..skriver som en stjärna...
dina demoner tar jag med mig...
2007-08-17
  > Nästa text
< Föregående

Tildus
Tildus