Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Låttext. Träffat en underbar kvinna. Den här är till henne. Fortfarande inte så bra att skriva på engelska. Men det är hon. Inte spelat den för henne än. Så kommentera gärna om ni ser något \"fel\". Eller tycker om den... ;)


Sleepless eller \"To A\"

I’ve been sleepless lately

Words fill my mind

I wish to take the best ones out

to write them down

What words would compare to you,
What words should I take,
Somewhat close to truth,
Without writing a book

Black

Beauty

Precious

Soul

Beautiful

Angel

Inner

Glow

I’ve been sleepless lately

Words fill my mind

I wish to take the best ones out

to write them down

I’ve been sleepless lately

You fill my mind

Wish to see you again

And sing a few words

Black

Beauty

Precious

Soul

Beautiful

Angel

Warm

Goals

What words would compare to you,
What words should I take,
Somewhat close to truth,
Without writing a book

No words

Would come close enough

No words

Are greater than you




Övriga genrer av aberatio
Läst 295 gånger
Publicerad 2007-08-15 17:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

aberatio
aberatio