Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag andas lugnt genom dig

Jag andas lugnt genom dig.

Mina lungor livnär sig
på den luft du andas ut.

När mitt blod når mitt hjärta
har det redan passerat dina vener,
och din kärlek ser rakt igenom alla lögnerna.

Min undvikande blick och mina rädda tankar,
som du säger att du älskar,
älskar också dig!




Fri vers av Daybreaker
Läst 483 gånger
Publicerad 2005-04-07 00:41



Bookmark and Share


  Cattis Rönn
vacker kärleksdikt..Bravoskrivet!
2005-04-07
  > Nästa text
< Föregående

Daybreaker
Daybreaker