Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

älskar



jag möter ogärna din blick
jag tycker inte om att drunkna


jag låter nog bli att röra dig
jag är rädd för att bränna mig


jag vill inte älska dig
men det går inte att låta bli




Fri vers av sleepwalking
Läst 701 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2007-08-15 22:18



Bookmark and Share


  Anno
Vad fint! Bokmärke!
2013-09-21

  Fångad i en Snöglob
Så vacker, så enkel! Bara så härlig att läsa:D
2007-08-20

    Regndroppen
mycket fin! :) bokmärke !!
2007-08-17

    amandala
den blir helt klart en av mina favoriter ! mysig och mycket varm dikt ! Bokmärker (:
2007-08-16

  A-hlberg
jösses, vilken söt! denhär visar verkligen kärlek. gillar den! applåd!
2007-08-16
  > Nästa text
< Föregående

sleepwalking