Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När ska du sluta blunda?

du visste
du hade
du ville
allt

och du såg mig

nu, vet du inte
vad du hade
eller vad du ville

när ska du sluta blunda?




Fri vers av A-hlberg
Läst 285 gånger
Publicerad 2007-08-15 22:33



Bookmark and Share


    sleepwalking
jättefin :)
2007-08-15
  > Nästa text
< Föregående

A-hlberg
A-hlberg