Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

THE SINNER IN ME

 

 

Hemlighetsmakeri men aldrig av illvilja

Bara för att skydda dig ifrån mig

Du vill inte veta vad jag gör om nätterna

Vart numren i min kontaktlista leder

Ibland väntar jag på att du ska gå

Så jag kan återgå till att vara sann mot mig själv

Uttala de namn och minnen som inte får nå dina öron

Tar fram pennan då och gråter ut andra ord

Du kanske känner mitt beteende men inte varför

Har du nånsin försökt tränga in i det jag skriver?

Eller är det bara en horisont i ord du inte kan se?

Om kärlek kan vara att förtränga så älskar jag dig

Och du mig för du vill inte se det här bakom pannbenet

Mörk och intellektuell en nostalgisk sanningssaga

Tro inte att du kan befria mig ifrån den

Tro inte att du kan få vara en del av den

Den stigen är trång nog endast för två stora klumpiga fötter

Vem jag dricker kaffe med behöver du inte bekymra dig om

Men när jag undviker gator, platser, låtar och närkontakt

När mina ögon fastnar i ett rus en lång sekund

Det är då du inte riktigt existerar för mig

 Det är då mina läppar spottar ut orden "Jag älskar dig"

Men hade jag använt ett namn i den raden hade jag valt fel

 

 

 




Fri vers av theperna
Läst 263 gånger
Publicerad 2007-08-16 02:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

theperna
theperna