Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
... och regnet det bara rinner och rinner och rinner nedför rutan...


Rännil






rutans rännilar

som att se sensommardag

genom tårad blick









Bunden vers (Haiku) av Tina Q
Läst 294 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-08-16 03:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tina Q
Tina Q