Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

svaghet

du kunde lika gärna ristat in orden på min hud
det hade nog varit mindre smärtsamt

dina ord sätter djupa spår
precis som dina handlingar



lek inte med mig
jag är alldeles för skör

slå mig inte i bitar
jag vet att du inte lagar mig igen




Fri vers av sleepwalking
Läst 330 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-08-16 12:29



Bookmark and Share


  ulli
\"slå mig inte i bitar
jag vet att du inte lagar mig igen\"

Jag gillar detta. Det ramar in dikten, och det är ett bra slut.
Stort plus för titeln, den är talande och svaghet är ett starkt ord som känns lite extra.
2007-08-19

  A-hlberg
full med känslor och ger mig även en känsla av att man blivit hjärtkrossad ungefär. gillar den jättemycket!
fint när så lite text kan säga så mycket.
2007-08-16
  > Nästa text
< Föregående

sleepwalking