Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det spelar ingen roll, för jag älskar

Jag sitter om natten
och tittar ut
genom ett fönster.
Fönstret är sjaskigt,
fönsterblecket grönt

Jag ser på det,
jag älskar mest,
det underbaraste jag vet

Jag ser på stjärnornas glans,
när den speglas i vinden
ser på livet,
det underbara
Livet
som växer och växer,
vad vi än gör

Jag älskar det,
våran vackra värld.....







Och då spelar det ingen roll
om fönstret är sjaskigt,
eller om fönsterblecket är grönt.




Fri vers av Ai
Läst 291 gånger
Publicerad 2007-08-16 14:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ai