Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärleken till dikten

Tankar
Målande ord
Ett hav av musikaliska rader

Upplevelser
Känslor
Kärlek som leker fritt

Bevikelse
Humör
Längtan efter mer

Jag blir lyrisk av lyrik!




Övriga genrer av Anna Strandberg
Läst 449 gånger
Publicerad 2007-08-16 23:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna Strandberg
Anna Strandberg