Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Äntligen en förlorare

Jag spelade bräde mot ödet.


Jag fick se mig besegrad.


Det är nog enda gången jag är glad över en förlust.




Fri vers av Anna Strandberg
Läst 507 gånger
Publicerad 2007-08-16 09:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna Strandberg
Anna Strandberg