Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

God natt!

Ett batteri som snart är dött

Ett öga som är väldigt trött

Nej, det är bäst att jag loggar ut och sover sött...




Övriga genrer av Anna Strandberg
Läst 511 gånger
Publicerad 2007-08-17 00:15



Bookmark and Share


    lillapoeten
hoppas du sov gott <3
2007-09-07

  kj_
mysig
2007-08-17
  > Nästa text
< Föregående

Anna Strandberg
Anna Strandberg