Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tänk att två människor som man inte valt att älska, kan bli så betydelsefulla..


Evald och Liselott


Två människor som ofrivilligt kom in i mitt liv

Tog imot mig med öppna armar

Får mig att känna trygghet

Känner mig så betydelsefull och älskad

Ni finns alltid där

Ger en hjälpande hand när det behövs

Ställer alltid upp

Jag är är evigt tacksam

Jag älskar er, mina kära svärföräldrar!




Övriga genrer av Anna Strandberg
Läst 399 gånger
Publicerad 2007-08-17 09:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna Strandberg
Anna Strandberg