Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kroppen är mitt fängelse.

Jag är fängslad i mitt inre.
Min kropp är mitt fängelse.
När ska jag släppas fri från denna ågest?
När ska min själ få finna frid?
Paniken sätter sig som bojor kring mina fötter.
Fastkedjad, instängd och fängslad.
Jag vill ut, ut från denna borg.
Jag vill andas igen som en fri människa.
Släppas lös från mina bojor.

Det kommer att ske.

Men än är jag inte fri....




Fri vers av Anna Strandberg
Läst 694 gånger
Publicerad 2007-08-14 13:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna Strandberg
Anna Strandberg