Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min älskade

Kom min älskade så går vi mot livet.
Min hand i din mot okänt land.
Vi vandrar tilsammans dit inget står skrivet.
Mot solnedgång på ljuvaste strand.

Vi traskar mot landet där kärleken bor.
Vi älskar till dagen oss famnar.
Vi aldrig ska skiljas, jag hoppas och tror.
Jo, kanske, när vi vid slutet hamnar.




Fri vers av Anna Strandberg
Läst 435 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-08-14 12:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna Strandberg
Anna Strandberg