Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Man vill så gärna men det vill sig inte riktigt...


Hopplöshetens intrång

Nu rasar åter stormen i min kropp
blindheten består inte drömmens önskning
Ljuset jag tidigare såg
höljs i ledsamhetens dimmor

Hoppet om hjärtats glädje
strider med bitter verklighet
Sakta vaknar sorgens raseri
när omöjlighetens tvivel hälsar på

Håll min hand och följ mig
mitt hjärta är för stort att bära själv




Fri vers av Flöde
Läst 229 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-08-17 04:18



Bookmark and Share


    Brell
Vackra ord om ditt stora hjärta.
Betagande text
2007-08-17
  > Nästa text
< Föregående

Flöde
Flöde