Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Någon nära som känns så långt borta...


Det glider ur mina händer

Jag delger dig mina ångestfyllda tankar
du lyssnar så fint på mina ord och tårar

Utan uppsåt släpper du prestigen
och önskar mig den bästa av lycka

Din förmåga att åsidosätta egen vinning
gör mig förundrad och sorgsen

Som den vackra människa som du är
vill jag ge dig det du förtjänar

Men våra drömmar kan inte mötas
utan att någon av dem måste offras

Besviken på min egen värld
når min längtan åter inte hela vägen

Jag sluter mina ögon och tänker:
En vacker dag så måste det vara min tur




Fri vers av Flöde
Läst 294 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-08-17 04:49



Bookmark and Share


    Brell
...når min längtan åter inte hela vägen

ord tagna ur min tanke. BRAVO tjejen
2007-08-17

    Klöver knekt
Håller båda tummarna att det ska va din tur snart, nu, nyss.

Detta slog an en sträng jag slutat lyssna till för länge sedan...
2007-08-17

    Catharina C
Din dikt berörde mej djupt. Väldigt vackert skrivet. Tack!
2007-08-17
  > Nästa text
< Föregående

Flöde
Flöde