Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Illusioner




Drömmen om frid och ro
i utkanten av vimmlet

fick sig en törn idag



Drömmen om en gemenskap
i självständighetens sken

bleknade idag



Drömmen om att dela
en egen trägård med kärleken

välte omkull idag



Drömmen om att äntligen
hittat hjärtats ombesörjare

dog idag





Fri vers av Flöde
Läst 252 gånger
Publicerad 2007-08-17 05:04



Bookmark and Share


    Klöver knekt
Drömmar föds, växer och ofta dör
men drömmer är något vi alltid gör.

Känslofylld text.
2007-08-17

  charlotte hedendahl
Så fint,du skriver! En sån känsla!
2007-08-17
  > Nästa text
< Föregående

Flöde
Flöde