Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tåren

Jag har en tår i ögat,
Och inte vilken tår som helst.
Den tåren är inte genomskinlig och smakar inte salt.
Denna tår är svart och smakar ensamhet och surt.
Är en ensam flicka nu. Som sitter ensam i sitt rum =’(




Fri vers av Sandy_16
Läst 342 gånger
Publicerad 2005-04-07 18:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sandy_16
Sandy_16