Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

just a dream, just a thought

jag känner mig smutsig
som om du andades grus

jag tvättar bort den orenhet du gav mig
noggrant, ömt och försiktigt



och i hemlighet så låtsas jag att det är dina händer
att det är du som rör mig med kärlek och omtanke


men det är bara en oskyldig tanke
som sker i största hemlighet




men man måste väl få drömma




Fri vers av sleepwalking
Läst 478 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-08-17 16:24



Bookmark and Share


  Uppochner
Gillar de första raderna mest, men hela dikten är jättebra, du väljer dina ord väl, och det ger resultat :) bra jobbat! Kram Evelina
2007-08-17

  In search of sunrise
Du skriver väldigt fina ord..ledsna men fina texter.

Tänker på samma sätt som i det du skrev idag. Texterna träffade rätt i hur jag känner nu..

men man måste väl få drömma..det va så bra.

/André
2007-08-17
  > Nästa text
< Föregående

sleepwalking