Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kärlekens biverkningar

jag minns hur dina hjärtslag kändes mot mitt bröst

min hand passade så bra i din
vi passade så bra tillsammans



nu är mitt hjärta kallt
och min hand är ensam

det är bäst såhär,
jag vet


och det är inte jag som väljer att sakna
men du var så älskvärd
och jag var så kär




Fri vers av sleepwalking
Läst 381 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-08-17 16:52



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
bokmärker täxten
2007-09-03

  joweeel
Igenkänningsfaktor: 5/5
2007-08-18
  > Nästa text
< Föregående

sleepwalking