Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är lönlöst

 

inunder
darrar det sanna jaget
som vi gör allt för att dölja, med patetiska åthävor

med mantlar av attribut som bara blir tyngre
skräckslagna inser vi genom åren
att jaget alltid blir avläst
obönhörligt avslöjat
genomskådat
sett

av vem?

 

 

av ett barn..




Fri vers av Nattviol
Läst 170 gånger
Publicerad 2007-08-17 18:57



Bookmark and Share


  Lena Renman
Hej
:-) säger du det....

Lena
2007-08-17
  > Nästa text
< Föregående

Nattviol