Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Usch vilken dålig sommar det varit!

 

bortsprängda kroppsdelar
kantar den grusade vägen
husväggar stänkmålade
i luften doftar..  sött

fingrar utan hand
huvud utan torso
spädbarn utan liv

sekunder av stillhet och öronbedövande tystnad

vilka överröstar tystnaden?

larmen eller levande människor..

 




Fri vers av Nattviol
Läst 247 gånger
Publicerad 2007-08-17 19:25



Bookmark and Share


  Lena Renman
Säger bara ja och bra!
lena
2007-08-17

    ej medlem längre
Stor text i litet format. Läskigt bra.
2007-08-17

  Tini Tut
Tungt och bra igen nattviolen.....
2007-08-17
  > Nästa text
< Föregående

Nattviol