Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att förlora sig själv

det gör bara ont i bland
när tårar rinner eller
när någon frågar hur man mår

bara i bland finns svar som låter bra
jag lurar ingen annan
när bara jag lyssnar

för tiden står inte still
ni går dit ni vill
stressade
eller mest förvirrade

tror jag
som kanske vet

hur det känns när det gör ont
när telefonen ringer fast man inte vill svara
så gör man det för att bara orka

lite till

jag har kommit ur sängen idag
fast jag inte har bäddat den
ingen som ser det ändå

inte om jag låter bli att dra upp persiennen
för det gör jag nog

låter bli

fast egentligen tänker jag nog inte ens på det

om ens på något

för i bland gör det ont
när man kryper på knäskålarna
och undrar när man ska hitta hem igen

eller springer som en nackad höna
runt
runt
runt

i cirklar för att hitta ut

då kan det göra ont
när man vet att man till sist förblöder.






Fri vers av Tildus
Läst 286 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-08-17 23:25



Bookmark and Share


  systra
Du e bra....glöm aldrig det
2007-08-18
  > Nästa text
< Föregående

Tildus
Tildus