Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Aldrig vän igen

Det är inte ensamheten som ekar tommast
det är saknaden av det som en gång varit och funnits.

Om jag aldrig lärt känna dig hade jag aldrig behövt sakna dig.

Det är aldrig vänskapen som betyder
det är betydelsen av att ses.

Det är inte ångesten över att aldrig prata igen
det är bara bristen på ord.

Aldrig tårar för att det gör ont
bara att det slog mig så hårt
att det är aldrig hela din person
bara skuggan av dig.

Att jag saknar dig är bara ett begrepp på ett ord
som går att svälja och aldrig sägas igen.





Fri vers av Tildus
Läst 505 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-08-22 22:18



Bookmark and Share


  Anna Nickolausson
mycket känsla i orden känner saknaden och längtan efter något som varit
2007-08-22
  > Nästa text
< Föregående

Tildus
Tildus