Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

älskade pappa

din plats är tom
och middagen blir stående orörd på bordet

jag smyger mig fram till din säng
ditt ansiktsuttryck talar om hur du mår

fan din smärta når fram till mig
då är det illa, fast det är det väl jämt


jag älskar dig pappa
ge inte upp, snälla

undrar om du kan läsa mina tankar
om du vet att jag älskar dig


\"det finns tyvärr inget vi kan göra
din man kommer inte att klara sig\"

hur fan vågar dom säga så
hur fan vågar dom göra så mot min älskade mamma
hon behöver honom och han kommer aldrig lämna oss



han öppnar ögonen och ler
börjar sjunga på Red Hot Chili Peppers \"snow\"
han kan tre ord, resten nynnar han
men för mig så är det ljuvligt

han kommer aldrig lämna mig
det vet jag




Fri vers av sleepwalking
Läst 2038 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2007-08-18 14:20



Bookmark and Share


  Nattsuddan
Oerhört stark text och jag vet hur det känns. Du har rätt de lämnar oss aldrig - oavsett vad läkarna säger. Blir tårögd. Bra fångat
2008-06-04

    skinkdiamond
när jag läste den här texten började jag nästan gråta! jättebra!
2007-12-23

  systra
En pappa är en pappa....hur han än är så är han dock den enda pappa man kan ha... Känner frustration och förtvivlan..
håll honom levande genom att aldrig glömma..
*Kramar om*
2007-11-04

    inmeddiginålsögatkamel
Fint, jag får gåshud.
Kram på dig
2007-09-29

    Jea
Oj, rörande... finns inga ord!
mvh Jea
2007-08-26

  joss
Känslofyllt.
en människa kan aldrig någonsin försvinna. Inte helt.
2007-08-22

  infected_heart
i understand u...wit heart and soul
2007-08-21

  notsomad
Sorgligt, fint, smärtsamt..har också döda pappor..två stycken faktiskt..så i feel you.
2007-08-19

    Sony
Bra..som om jag hade skrivit den själv..så bra passar den in! Jag har oxå varit där.
Hoppas att den inte är sann..och om den är det så känner jag med dig.
2007-08-19

  joweeel
Det känns som om att jag var där. I den sitsen. Texten är påtaglig, och då vet man att du som poet/skribent når fram. Bra!
2007-08-18

    eventualiteter
jag får tårar i ögonen, den når fram till mig iallafall<3
2007-08-18
  > Nästa text
< Föregående

sleepwalking