Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

TILLIT


kärlek är att släppa rädslan

att avstå från makt

kärlek är ett ömsesidigt

kapitulerande

som grundar sig på

tillit och förtroende

som ett barn litar

på sin förälder

som en troende

litar på gud

villkorslöst...




Fri vers av Kent Love
Läst 291 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-08-18 16:58



Bookmark and Share


  notsomad
Kanske är kärlek sådan, om man tror på den...jag anser att kärlek är människans största livslögn, men så är jag ju socialkonstruktionst. Fint skrivet om livslögnen, ändå.
2007-08-18

    Syrak
Sant....
2007-08-18

  Last Word Spoken
Det var en väldigt träffsäker deffiniton av ´kärlek´.
2007-08-18
  > Nästa text
< Föregående

Kent Love
Kent Love