Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

INGEN ÄR SOM DU


du vet väl om att du är värdefull

att du är viktig här och nu

att du är älskad för din egen skull

för ingen annan är som du...




Fri vers av Kent Love
Läst 1063 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-05-18 17:24



Bookmark and Share


    CaLi
Vackra ord, men du borde ange källa: Texten är skriven av Ingemar Ohlson
2011-04-03

  Bibbi VIP
Vi är till för att uppmuntra varandra på livets stig så jag tackar, bugar och tar emot dessa ord.
Applåd!
2008-05-18

    Skrivarn
Håller med Kent. . Bra skrivet!
2008-05-18
  > Nästa text
< Föregående

Kent Love
Kent Love