Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ETT LIV I RÄDSLA


om vi tvivlar på gud

dömer vi oss själva

till ett liv i rädsla

om vi tvivlar på guds avsikter

och villkorslösa kärlek

hur ska vi då kunna slappna av

hur ska vi någonsin kunna finna frid...




Fri vers av Kent Love
Läst 865 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-05-14 10:37



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Ja, just: \"Hur?\"
Applåd!
2008-05-14
  > Nästa text
< Föregående

Kent Love
Kent Love