Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

KÄRLEKENS PARADOX


i samma ögonblick

som vi betygar vår högsta kärlek

skapar vi också vår största rädsla

i samma ögonblick som vi säger

jag älskar dig

börjar vi omedelbart oroa oss

för att kärleken ska gå förlorad

att vi ska bli lämnade

att vi ska bli övergivna...




Fri vers av Kent Love
Läst 1039 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2008-05-15 16:13



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Det är lättare att inte oroa sig ifall du lovar evigtrohet å är anluten till en gemenskap för detta!
2011-11-04

  aol
så är det
2008-08-20

    Martina Östlin
Ja, visst är det så!
2008-05-15
  > Nästa text
< Föregående

Kent Love
Kent Love