Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ATT ÄLSKA MIG SJÄLV


hjälp mig att älska mig själv

att känna en intensiv kärlek till mig själv

så att jag alltid kan njuta

av min egen existens

min egen närvaro...




Fri vers av Kent Love
Läst 985 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2008-06-27 21:14



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Oerhört viktigt!
Applåd!
2008-06-27
  > Nästa text
< Föregående

Kent Love
Kent Love