Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DU DUGER SOM DU ÄR


du är ett älskat barn i universum

du är älskad för din egen skull

du duger precis som du är

du är värd att ha ett bra liv

och många vänner omkring dig

som älskar och uppskattar dig

mer än du någonsin kan förstå

vi är alla mer älskade än vi tror...




Fri vers av Kent Love
Läst 3051 gånger och applåderad av 21 personer
Utvald text
Publicerad 2008-06-28 19:42



Bookmark and Share


  minette
saknar dig kent <3
2009-11-15

  To
vackert, vackert
2009-02-19

  Maria T
En dikt fylld av mycken
kärlek
2009-02-13

    eva m h
En stor sanning att ta till sig!

Bokmärker!
2008-10-18

  Rachel Roth
blir ännu starkare nu
när han som skrivit
inte längre finns bland oss

ord som når fram
2008-10-17

  Night Soul Woman
Eviga, hjärtevärmande ord:)
2008-10-17

  friheten
Underbar skriven!
2008-10-05

  aol
så kloka sanna ord
2008-09-25

  Bibbi VIP
Ja, så är det exakt!
Applåd och bokmärke!
2008-07-14

  devilsangel
Fint skrivet! ja vi duger alla som vi är...
2008-06-28

  friheten
Vi är bra som vi är
2008-06-28
  > Nästa text
< Föregående

Kent Love
Kent Love