Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DET LJUS JAG HAR


det lilla ljus jag har

det ska få lysa klart...




Fri vers av Kent Love
Läst 1049 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-05-19 18:09



Bookmark and Share


    CaLi
Hmm ,,, de raderna ska väl Pelle Karlsson ha applåderna för?
2011-04-03

  Bibbi VIP
Samma här.
Applåd!
2008-05-19
  > Nästa text
< Föregående

Kent Love
Kent Love