Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
 

Vill tacka alla som gjort denna veckan möjligt

Till alla underbara människor jag mött



Youth Exchange 07

 

En vecka

Utan någon vetskap om denna veckan egentligen

4 länder

Sverige

Tyskland

England

Grekland

 

En vecka

En blandning av sport, språk, personligheter, skratt, musik och glädje

 

En vecka

Av möten med nya människor

Oförglömliga möten

Vänner för livet

 

En vecka

Som gick fort

Som tog slut

 

En vecka

Som gav minnen för livet

Som jag inte vill vara utan

 

 

 

 

 




Fri vers av Anonym Ängel
Läst 296 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-08-18 18:35



Bookmark and Share


  Bissen
Låter härligt! Vill ut i den stora världen... Men sitter här på mitt jobb, på min bak... Och längtar till helgen!
2007-08-24
  > Nästa text
< Föregående

Anonym Ängel