Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det finns en gud

Det finns ett rum
i varje själ.
Det finns en gud
som ser dig nu.
Det finns ett ljus
som gör dig hel.
Det finns en gud -
om bara du...




Fri vers av Erik L
Läst 584 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2007-08-18 21:30



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
"Om bara du"...släpper Honom in.
Underbara ord!
Applåd och bokmärke!
2008-07-01

    ingvar VIP
Resten får man ana sig till. Skönt!
Ingvar
2007-10-10

  -Ulla Tilemo- VIP
Jag låter denna gå in i min söndagsförmiddag. Tar den med mig ut på promenaden, känner den i djupet av mitt hjärta.
2007-09-30

  Last Word Spoken
ja, denna var fin!
2007-08-30

  Lena Renman
Finstämt igen och hoppfullt. Du ger många möjligheter med få ord
lena
2007-08-25

    Bodil Sandberg
En oerhört vacker dikt!!!
2007-08-24

  Michaela Dutius
mmmm ...tack för den pärlan sent på lördagskvällen
2007-08-18
  > Nästa text
< Föregående

Erik L
Erik L