Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När käften är för snabb och hjärtat spelar clown


Dumma mig

Som en kaskad av dålig timing
våldshärjar humorn i mitt liv

Det som hysteriskt roar mig
är ett hugg i bröstet för en annan

Med ironi jag färgar min värld
den blir enklare att leva då






Fri vers av Flöde
Läst 237 gånger
Publicerad 2007-08-18 22:26



Bookmark and Share


    Brell
Wow vilket erkännande och självkännedom.. tjusigt!
2007-08-19

  charlotte hedendahl
Ett problem jag själv lider av!Bra skrivet!
2007-08-18
  > Nästa text
< Föregående

Flöde
Flöde