Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Äh - vaddå dö?

 

 

det finns alltid ett rum
med svarta väggar

ett döendets vilorum
av sotsvarta väggar

slutskedets tomma rum
bakom svartnande väggar

återvändo nekad

förlösaren i vitt som leende väntar
med full insikt
över det som varit - ditt liv

klädd i ljusaste vitt
med full kontroll
i det som kommer - din död

ditt val?

du har inget!

 

 

då är det så dags...

 

 

 

 




Fri vers av Nattviol
Läst 240 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-08-18 23:22



Bookmark and Share


  Lena Renman
Hej
Filosoferar över slutstation och gör det med bravu! Applåd
Lena
2007-08-19
  > Nästa text
< Föregående

Nattviol