Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vasen är limmad




Någon sade

En trasig vas kan lagas
men man vet alltid om
att den varit trasig


tvivlet på kärleken finns där
lurande bakom ridåerna

kan det bli som förr
kan det bli bra igen

ah

måste våga försöka för att vinna




Fri vers av Patrik Andersson
Läst 220 gånger
Publicerad 2007-08-19 08:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Patrik Andersson
Patrik Andersson