Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

iblanddag

idag vill jag bara krypa ihop som en sten.
och blunda för allt.
orkar inte ta mig samman.
att bestämma någonting.
så ovisst.
eftersom allt runtomkring gör mig förvirrad och bortglömd.
som om jag finns men bara när \"de\" vill.
jag hatar det ibland.
och idag är en sådan där iblanddag.
jag vill bara vara hård.
som sten.
och vägra öppna min mun.




Övriga genrer av niffe
Läst 319 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-08-19 11:19



Bookmark and Share


    sleepwalking
ja så känner man verkligen ibland!
välformulerat och bra skrivet!
2007-08-19
  > Nästa text
< Föregående

niffe
niffe