Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Emotionskris

Vi spelar ett spel.
Som gör oss, förstör oss.
Det klär oss, inte.
Att ha tid över.

Till varandra, det fattas emotion.
Jag tycker ändå bäst om mig själv.
(Struntar väl i dig).

Vad du än tror, så är det i min sanning du existerar.
Jag vänder bara på orden - ut och in och bak och fram - för att du ska förstå
att mina cirklar inte går att rubba.




Fri vers av niffe
Läst 400 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-04-28 21:45



Bookmark and Share


    Jojjan
Du skriver väldigt bra :) Det är verkligt men ändå poetiskt på något sätt. Du får en applåd till!
2008-08-15
  > Nästa text
< Föregående

niffe
niffe