Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

fotograferat minne

blås ut alla tankar ur min själ.
rensa i mitt innersta, så jag kan tänka klart.
alla ondskefulla nerver vill jag ha ihjäl.
annars så, är livet underbart.

tusen nålar runt min hals.
åh, hjälp mig snälla att bli fri.
jag vet ju egentligen ingenting alls.
men ändå kan jag inte bara låta bli.

för ögon säger mer.
än bröd och vatten på vårt bord.
ge mig ännu fler.
meningsfulla ord.

för ögon säger mer.
än bilder, tusen ord.
låt mig slippa fler.
oskuldsfulla mord.




Fri vers av niffe
Läst 418 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-10-27 17:49



Bookmark and Share


  isabel louise
annars så, är livet underbart...viken härlig text. gillar slutet.
2007-10-27
  > Nästa text
< Föregående

niffe
niffe