Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

visa vägen igen

världen är en solstråles kraft att lysa upp.
men vi blundar alldeles för enkelt.

för om vi kikar mellan fingrarna kanske vi får syn.
på något som anses skrämmande.
främmande.
vi kanske inte vågar satsa.
är rädda för att platsa.
i a-lagets tjusiga loge.

själens vingar ligger gömda i garderoben.
och under kudden sover idéerna på saken.
för smaken, den är ju som baken.
och det är alltid bättre att vara vaken.
än att låsa in sig, lägga på haken.

klättra i ditt träd.
visa din styrka.
det är inte bara, gudar man kan dyrka.




Övriga genrer av niffe
Läst 400 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-11-25 21:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

niffe
niffe