Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Din kraft förstör mig

du tuggar mina tuggor och slickar mina sår.
det finns någonting där som gör att jag stannar.
alla fåglar flyger våran väg.
deras ögon lyser upp vårat mörker.
men du klarar inte av det.

du kan inte se mig i ögonen.
du kan inte röra vid mig.
när vi är nära ryggar du tillbaks.

din aura lägger sig som ett vakuum runt min kropp.
all din energi bara missar mig.
det är som om du ser mig, rakt igenom.
utan att märka det själv.

du ser väl själv?
ser du inte?
du ser mig inte, jag vaktar själv mina tårar.
håller igen, men när du inte ser.
slår mitt hjärta krampaktigt, ont.

du kan inte formulera dina ord.
inte heller lyssna till mina.
du ser inte, tittar inte ens åt mitt håll.

och ändå så älskar du mig så förbannat.

du kan inte se mig i ögonen.
du kan inte röra vid mig.
när vi är nära ryggar du tillbaks.

för när du ser mig i ögonen, bränner näthinnan fast.
och när du rör vid mig, men det händer inte.
du bara ryggar tillbaka och låtsas som om det var du som var ledsen.

och ändå så älskar du mig så förbannat.




Fri vers av niffe
Läst 335 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-11-25 09:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

niffe
niffe