Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älskade Ungar!

 

 

närmar
långsamt

rör mjukt kind
för locken bakom örat lent
läser varsamt in

hur har din dag varit?

 




Fri vers av Nattviol
Läst 252 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-08-19 16:50



Bookmark and Share


  Lena Renman
Hej ja ungar :-) Så fint och varsamt du beskriver denna ömma kärlek
Lena
2007-08-19
  > Nästa text
< Föregående

Nattviol