Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Förlåt. Jag har så mycket ångest. Jag vet att du förstår och jag borde ha berättat det för dig.


Sluta titta på mig och sluta fråga massa konstiga frågor, mina svar är bara lögner ändå





Jag borde
sluta krama alla nalle-
björnar varje
gång jag tänker på
dig.
För jag blir ju snart
ihjälkramad och jag
vet ju att det aldrig nånsin
kan bli
som förut.




För nu är
nu
och då var





Och det går
inte att
spola tillbaka tiden hur
mycket jag
än vill.
Jag vet det.
Du vet också.





Fast du har ju
faktiskt inte gjort
något fel.



Det vara bara jag,
bara jag.























JAG ÄR BARA FEL !














Och vad jag
än gör så blir det aldrig
rätt.










Och du kan
aldrig bestämma dig hur
du vill ha det.
Och ibland
kanske inte jag
kan det
heller och det
gör mig orolig för då vet
jag ingenting !





(Jag hatar när jag inte vet något)












Fast du har i alla
fall bestämt dig
för en sak.






Du har bestämt att det
är mig du vill
ha och jag önskar att jag kunde
säga samma sak
om dig
men det
kan jag inte.











Fri vers av Sagolik trollunge
Läst 259 gånger
Publicerad 2007-08-19 17:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sagolik trollunge
Sagolik trollunge