Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
no.


universum är ett monster precis som dom, eller jag

förut bodde det ett monster mellan mina lakan
nu finns det nog bara massvis av kvalster
och hudavlagringar
av både dig och mig skulle jag tro

19:29 och det känns som om hösten är på väg tillbaka
kanske är det så kanske inte

diskbänken är full av koppar
teet har liksom aldrig hunnit blivit uppdrucket
det fanns inte tid och ork
ingen lust och ingen vits
det fanns inget ingetingalls
så nu sitter vi här igen - apati kallas det tror jag närmare bestämt

hur var det att svälja sin stolthet
och börja på noll igen? inget vidare kan jag tro
inget vidare alls
och allt jag vill är att backa några år eller helt enkelt hoppa över de närmaste 5

tankarna är så stilla

tiden går men rör sig inte
och jag vet inte om det är mig det är fel på,
eller världen




Fri vers av Andrea
Läst 471 gånger
Publicerad 2005-04-08 17:02



Bookmark and Share


  leopardia
ey, vars är hon? med kaxigheten och bästa rubrikerna. jag erkänner ett starkt behov just nu, av dina texter.
2007-01-04

  andreawolf
jag känner igen mig så mycket i denna dikt, denna sanning! appropå ingenting heter jag åxå andrea..för det gör du väl (ojojo vad duktig jag är som kunde lista ut det :P)
2006-08-17

    Klonk
Universum är ett monster, men de har sparat dig och mig.
Håkan Hellström...sååå bra!
2005-04-15
  > Nästa text
< Föregående

Andrea
Andrea