Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
gud det här är inte ens min stil, det är konstigt, lala


hjärtklappning och struntprat

ja, så hårt som vattnet slår mot klippan,
lika hårt slår mitt hjärta när jag hör ditt
namn och lika hårt som musiken dunkar
mot mina trumhinnor på bussen hem
dunkar mina tankar dygnet runt




Fri vers av Andrea
Läst 864 gånger
Publicerad 2005-07-31 23:16



Bookmark and Share


    entillsomdu
riktigt bra!
2005-08-19
  > Nästa text
< Föregående

Andrea
Andrea