Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
del2


att flyga utan att falla, del2

soundtrack; Bright eyes
- no lies, just love

Söta Silvia är en sådan person som kan lyssna på en låt, om och om igen, Söta Silvia är en sådan person som ibland får för sig att hon är ensamast i världen, hon är också en sådan person som inte är som någon annan.

Söta Silvia ljuger aldrig och Söta Silvia citerar rätt saker vi rätt tillfälle.

Hon sitter hemma rätt så ofta. med sina uppspikade fjärilar, barbariskt säger vissa, jag säger ingenting.
- det är mormor med vingar, mormor med vingar
säger hon alltid när jag frågar

Söta Silvia kan vara väldigt modig men också väldigt väldigt rädd. rädd för döden är hon aldrig, nej, hennes största rädsla är livet.
ibland kan vi sitta i hennes sovrum
persiennerna neddragna
uppkrupna
tysta
flera timmar
och visst kan tystnaden bli för mycket, för stor, alldeles för svart, spränga i huvudet, bli som en äcklig tjock dimma som lägger sig över tankarna.
men
jag tror att Söta Silvia behöver tysta ner sina tankar, ja, för Söta Silvia tänker för mycket.




Fri vers av Andrea
Läst 746 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2005-07-30 01:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Andrea
Andrea