Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I natten

 

Ögon mörka som natten
följer min minsta rörelse

händer lätta som vårbrisen
smeker mig lugn igen

medan hans läppar viskar
mjuka ord i mitt öra

Då oron stör min sömn
vakar han över mig

låter mig sova tryggt

 




Fri vers av Anna H
Läst 499 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-08-20 10:41



Bookmark and Share


  aftermath
ömsint nära
2007-08-20
  > Nästa text
< Föregående

Anna H
Anna H